Despre noi

Pare complicat, dar cu noi totul devine simplu. Găsiţi aici multiple soluţii care îţi transformă casa într-un mediu plăcut, sănătos şi confortabil. Află mai multe despre sisteme care utilizează surse multiple de energie, inclusiv surse de energie regenerabilă (panouri solare).

Soluții complete

Proiectare

Oferim gratuit servicii de proiectare pentru fiecare sistem achiziționat.

Furnizare

Livrăm toate componentele sistemului, oriunde în țară.

Experiență

Cu o experiență de peste 15 ani în proiectarea de instalații și proiecte variind de la sisteme de încălzire în pardoseală, până la sisteme complete pentru încălzire și aerisire cu recuperarea căldurii, Ambient Instal te poate ajuta să-ți construiești o casă funcțională și ușor de întreținut.

Experiență

10 ani

Principii Ambient Instal

 • Abordare corectă a relaţiei proiectant – beneficiar
 • Ofertare completă (sisteme complete + proiect)
 • Aprovizionarea materialelor din depozitul propriu
 • Garanţii oferite: 2-5 ani pentru componentele sistemelor
 • Service în garanţie şi post-garanţie

Portofoliu lucrări

 • Proiect: Proiect panouri solare
 • An: 2015

Un proiect interesnat realizat in apropierea orasului Oradea, mai exact in localitatea Bălnaca, jud Bihor, hotel Casa Bucătarului

Este vorba de un sistem cu 32 panouri solare KPG1, destinat încălzirii piscinelor din imagine, iar surplusul de energie poate fi redirecționat către producția de apă caldă menajeră sau poate aduce aport la sistemul de încălzire pe perioada în care piscinele nu sunt utilizate(perioada de iarnă)

 • Proiect: Pompe de căldură
 • An: 2011

Mai multe imagini

Printre primele proiecte realizate care înglobează pompe de căldura CTC Ecoair 120/ cascadare pompe de căldura.

Sistemul a fost realizat in Oradea, pentru o casă familială.

Acesta poate asigura necesarul de căldură al casei si producția de apă caldă menajera necesară.

Controlerul CTC Ecologic controlează două zone, cu regim diferit de temperatură (pardoseală și radiatoare), producția de apă menajeră și controlul surselod de energie adiționale( centrală electrică, gaz sau centrală pe biomasă/ pelleti)

 

 • Proiect: Sistem panouri solare
 • An: 2009

Mai multe imagini

Un sistem cu panouri solare destinat să asigure, in principal, aportul solar pentru încălzirea unei piscine acoperite- pe toata durata anului, aportul de energie pentu sistemul de încălzire al casei precum și producția de apă caldă menajera necesară casei.

Sistemul solar, descarcă energia într-un rezervor de acumulare HSK, nucleul central al sistemului, unde sunt conectate toate sursele de căldură(panouri solare, pompa de cădură CTC Ecoair  120 si sursele adiționale), și de unde pleacă energia termică către toți consumatorii( încălzirea piscinei, încălzirea casei și producșia de apă menajera)

Managementul întregului sistem este realizat de un controler de la CTC.

Simplu și eficient! 🙂